Начало

История на колагена

Какво е колаген?

Как действа колагенът?

Статии

Натурален колаген
Q5-26

Козметична линия COLWAY

Колаген в капсули COLVITA

Домашна йонофореза

Антицелулитен серум

Колагенов гел за измиване на лице

Дистрибуция

Маркетинг план

Сътрудничество

Ценоразпис

Контакт с нас 


Натурален колаген Q5-26
Еликсир на младостта

 

КОЛАГЕНОВ ГЕЛ ЗА ИЗМИВАНЕ НА ЛИЦЕ

Чистотата на лицето е основа на неговата естествена красота. Измиване на кожата с вода правим поне два пъти дневно. Самата вода обаче не е достатъчна, тъй като тя не може да се справи с натрупаните замърсявания. За да премахнем леко и ефикасно всички остатъци от козметичните препарати, мърсотията, мазнините и пр., ни се налага да прибегнем към почистващите козметични препарати.

За повечето жени изборът на препарат за демакияж и измиване е сериозен проблем, тъй като много козметични и ароматични субстанции предизвикат дразнения и алергични реакции на кожата.

Колагеновият гел за измиване на лице на COLWAY е предназначен за всякакъв вид кожа, включително чувствителната, уморената, очакващата подобрение на еластичността и свежестта. Уникалният състав на този препарат осигурява на кожата подходящо подхранване и навлажняване, а специално композираният състав от изключително нежни субстанции изключва възпалението и раздразнението. COLWAY винаги предлага в своята оферта извънстандартни продукти, синергични с козметичния препарат на XXI век - Натуралния колаген, добиван от рибени кожи.

Факти за изключителността на Колагеновия гел за измиване на лице:
• Не съдържа парабенови консерванти.
•Прилаганите стабилизатори са същевременно антиоксиданти и стандартиризирани субстанции в храните.
• Не съдържа съставки от групата SLS - прилагани масово и в най-скъпите продукти и дори в козметичните препарати за деца.
• Те са заменени с най-добрите активни субстанции, които козметолозите обикновено запазват само за кремовете против бръчки.
• Препаратът е композиран от растителни екстракти, рибен колаген и синергични субстанции с кожата и лигавиците, които не нарушават водно-липидното покритие. Композицията има деликантност, присъща на рецептурите за бебета.
• Колагеновият гел за измиване на лице сам по себе си е козметик с доказано действие в посока на омекотяване и изглаждане на епидермиса, хидратиране на същинската кожа, стимулиране на регенеративните и антиоксидантни процеси.

Активни субстанции в Колагеновия гел за измиване на лице:
КОЛАГЕН - белтък, който представлява 30% от всичкия белтък в човешкото тяло и 70% от белтъка на кожата. Колагенът заедно с еластина изграждат в същинската кожа белтъчна мрежа, която й придава плътност и еластичност. Той определя състоянието на съединителната тъкан и в значителна степен нашата биологична възраст. Освен това колагенът има необикновената способност да се свързва с водата, с което влияе на оптималното хидратиране на кожата. Разпадането на рибения колаген в кожата активизира нейната регенерация, овлажняване и уплътняване.
ЕКСТРАКТ ОТ АЛОЕ - съдържа сапонин, субстанция с успокояващо, стягащо, обеззаразяващо и измиващо действие. Той укрепва кожата и я пази от вредното въздействие на външните фактори, снабдява я с влага и подхранващи субстанции, регулира естественото равнище на рН на кожата.
ЕКСТРАКТ ОТ НОНИ - „Кралицата на плодовете" има повече от 2000 години медицинска и козметична история. Смятана е за панацея с всестранно лечебно и козметично действие - разхубавяващо, даващо енергия и самочувствие. Нони защитава клетките на кожата от вредното въздействие на външната среда и увеличава двойно клетъчното дишане, придавайки на кожата енергия и виталност.
D-PANTENOL - активен биологично, той ефективно стимулира обновяването на клетките, успокоява и заздравява наранената кожа и лигавиците, облекчава алергиите. Хидратира кожата и я прави по-еластична.
ГЛИЦЕРИН - изпитано средство за хидратиране на кожата, защитава я по естествен начин като прониква в междуклетъчното пространство. Заедно с колагена омекотява същинската кожа, а епидермисът става по-еластичен.

Начин на приложение:
Малко количество гел се нанася върху навлажената (мокра) кожа на лицето и шията. Деликатно се разнася по кожата, след което се изплаква обилно с вода. Не подсушаваме кожата, ако апликираме после Натурален колаген.