Начало

История на колагена

Какво е колаген?

Как действа колагенът?

Статии

Натурален колаген
Q5-26

Козметична линия COLWAY

Колаген в капсули COLVITA

Домашна йонофореза

Антицелулитен серум

Колагенов гел за измиване на лице

Дистрибуция

Маркетинг план

Сътрудничество

Ценоразпис

Контакт с нас 


Натурален колаген Q5-26
Еликсир на младостта

 

МАРКЕТИНГЪТ НА COLWAY

Опитът в различните мрежови маркетинги показва, че хората влизащи в мрежата основно се делят на две категории: такива, които искат да добавят нещо към постоянните си доходи, и такива, които знаят, че всеки пети американски милионер е натрупал богатството си чрез мрежов маркетинг.
Ние не ви предлагаме сложна стълбица към успеха. Нашата мрежа, без титуломания, предвижда само две стъпала в кариерата: Дистрибутор и Мениджър, като дистрибуторът получил мениджърска номинация го очакват наистина прилични пари.

I. Подписването на Договор за дистрибуция осигурява на старта:
• Право на получаване на комплект от материали (по некомерсиални цени, на себестойност), необходими за започване дистрибуцията на продукта и изграждане на собствена мрежа;
• Право на закупуване на Натурален колаген
Q5-26 от Мениджъра в произволни количества и произволен асортимент с отстъпка от 25%;
• Право на създаване на собствена група от консуматори-дистрибутори;

Подписването на Договора за дистрибуция не задължава Дистрибутора нито да купува продуктите, нито да регистрира стопанска дейност.

Дистрибуторът има право на следните отстъпки от ценоразписа на COLWAY по цени на дребно:
 25% - след подписване на договор за дистрибуция
• 30% - след постигане в произволно време равнище на покупките от 1501 лв. по цени на дребно
• 35% - след постигане в произволно време равнище на покупките от 2501 лв. по цени на дребно
• 40% - след постигане в произволно време равнище на покупките от 4001 лв. по цени на дребно

В момента, когато Дистрибуторът достигне равнище на покупките от 5001 лв. по цени на дребно получава номинация за Мениджър. Мениджърът вече има право на премии от оборота на създадената от него структура.

Пример: 50 ml колаген Silver, чиято цена на дребно е 79 лв., Дистрибуторът получава за 60 лв. до момента, в който оборотът му достигне 1500 лв.. Следващите опаковки той получава по 56 лв. до достигане на оборот 2500 лв, 52 лв при оборот 4000 лв, а при максималната (40%) отстъпка цената за него вече ще бъде само 48 лева.
Равнището от 40% и мениджърска номинация той ще постигне бързо, тъй като оборот за тази квалификация ще му помогне да направи без съмнение неговия Мениджър, прибавяйки тук и постиженията на въведените хора от този пример.

Може и другояче. Дистрибуторът не обича да продава и се съсредоточава само върху рекламирането на колагена и въвеждането в мрежата на нови хора чак до постигането на мениджърска номинация. Без съмнение неговият Мениджър ще забележи това и ще помогне в номинирането му дори със собствен оборот.
Така или иначе тук свършва симпатичното забавление в кръга на познатите и започва сериозния бизнес.

II. Мениджър

Оборотът от 5001 лв. в произволен период дава на Дистрибутора мениджърска номинация. Новият мениджър се номинира от COLWAY по предложение на Мениджъра, който е над него в структурата. Той е длъжен да регистрира стопанска дейност. По този начин получава правото да закупува продукти непосредствено от офиса на COLWAY в България и правото на комисионни от оборота на своята структура, изплащани от COLWAY всеки месец. От този момент отношенията между него и COLWAY се регулират с мениджърски договор